]]> Betaalmethodes

VKF Renzel biedt u een aantal betalingsmethodes aan:

 

1. iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van uw eigen bank. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethodes:

 

Door de digitale verwerking van iDEAL betalingen kunnen we deze orders sneller verwerken.

 

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u ook uw online aankopen met iDEAL betalen!

 

2. MasterCard

Veilig online betalen door de veiligheidsprotocollen van MasterCard.

De MasterCard SecureCode zorgt voor extra veiligheid bij uw online betaling.

 

Online betalen werkt als volgt: u vult slechts het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de beveiligde betaalpagina van de Omnikassa.

 

3. Maestro

Méér veiligheid.

Net als bij MasterCard, zorgt het veiligheidsprotocol SecureCode ook hier voor extra veiligheid. Dit leidt tot een snelle en betrouwbare afhandeling van de betaling. Maestro is sinds enkele jaren ook actief in België. Dus als Belgische klant kunt u ook bij ons gebruik maken van deze betaal optie.

 

4. Visa

Online shoppen met Visa brengt u vele voordelen.

Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel dankzij het veiligheidsprotocol "Verified by Visa".

 

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Het bedrag wordt opgenomen op uw betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt.

 

5. V PAY

Veiligheid is van groot belang bij het maken van uw keuze betreffende online betaalmethoden. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol "Verified by Visa". Dit zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met deze betaalwijze. Een bijkomend voordeel van V PAY is dat het door veel buitenlandse banken wordt uitgegeven.

 

6. Bancontact / Mister Cash

Een vertrouwd betaalmiddel dat wij vooral aan bieden voor onze Belgische klanten. Met dit betaalmiddel kunt u in een beveiligde en vertrouwde omgeving uw betaling voltooien.

 

7. Vooruitbetalingsfactuur

U ontvangt van ons per mail een vooruitbetalingsfactuur. Deze kunt u d.m.v. een bankoverboeking aan ons overmaken. Uw order wordt verwerkt zodra het gehele factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Rekeningnummers VKF Renzel B.V.:

Rabobank: NL81RABO0300277520
ING: NL12INGB0002353509

 

8. Op factuur

Het is ook mogelijk om per factuur te betalen. Dit is afhankelijk van hoelang u klant bij ons bent en het resultaat van de kredietwaardigheidscheck. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Houdt a.u.b. rekening met eventueel aangepaste levertijden!

Nieuwe klanten kunnen niet op factuur betalen. Zie hiervoor de punten 1 tot en met 7.

 

Vragen over betalingen?

Mocht u vragen hebben over betalingen of facturen dan kunt contact opnemen met onze afdeling administratie. U kunt een mail sturen naar debiteuren@vkf-renzel.nl of telefonisch contact met ons opnemen, tel: 0315-659999 (ma-do van 8:00-17:00 uur en vr. van 8.00-16.30 uur). Houdt uw gegevens of de factuur bij de hand.

]]>
]]>

MIJN SHOP

 

 

SOCIALE MEDIA

]]>

INFO

]]>

CONTACT

VKF Renzel B.V.
Helmkamp 58-60
7091 HR Dinxperlo

Tel: +31 (0) 315 659999
verkoop@vkf-renzel.nl
+31 (0) 315 659990

 

 

OPENINGSTIJDEN

ma - do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur
]]>

OVER ONS

]]>

BETAALMETHODES

 

 

 

si-bon

 

]]>

* Excl. BTW, franco huis levering 1 adres NL/B bij ordergrootte >€ 700,00, indien order <€ 700,00 zijn de vrachtkosten per levering € 15,50, kleinordertoeslag van € 5,00 volgt bij order <€ 30,00.

Informatie »

]]>

POS displays op maat

]]>

Nieuw in de Shop

]]>

Bezoek ons op de beurs

 

15.01. - 16.01.2020
Best of Events
Dortmund, GER

 

16.02. - 20.02.2020
EuroShop 2020
Düsseldorf, GER

verdere informatie

]]>
]]>

VKF RENZEL - PRESENTATIEMATERIALEN VOOR IEDEREEN

Al ruim 30 jaar is VKF Renzel producent van displays, POS materialen en winkelmaterialen voor in- en outstore.
Tevens kunnen wij u deskundig advies geven voor bijna elk probleem op het gebied van presentatie.

AL MÉÉR DAN 17.000 VERKOOPBEVORDERENDE PRODUCTEN
Met meer dan 17.000 producten biedt onze online shop oplossingen op alle gebieden van de verkoopbevordering. Het assortiment omvat klassieke promotieartikelen zoals folderhouders, posterhouders, stoepborden, kliklijsten en informatiedragers. Verder zijn wij uw specialist op het gebied van reclame artikelen, digitale signage, beursaccessoires (o.a. infobalies en afzettingen), presentatiedisplays en diverse producten voor winkelinrichting, schapoptimalisatie en prijslabeling. Profiteer van onze hoge beschikbaarheid en aangepaste verpakkingseenheden. Zelfs bij kleine hoeveelheden voorzien wij standaardproducten al met uw logo. Wij ontwerpen, visualiseren en produceren ook displays op maat: volledig naar wens en voor elk doel. Naast kunststof verwerken wij ook hout, acrylglas, aluminium en metaal in onze producten. Uw presentatie is onze specialiteit!

 

Elk jaar brengen wij van VKF Renzel een eigen catalogus uit en er verschijnen jaarlijks ook nog diverse thema catalogi. Verder presenteert VKF Renzel zich jaarlijks op diverse beurzen in verschillende branches.

 

Heeft u vragen over speciale presentaties, bedrukken van producten e.d.? We zijn bereikbaar via mail of telefoon.
Alle prijzen vermeld in onze webshop zijn vrijblijvend en excl. BTW.
Franco levering in heel Nederland en België bij een ordergrootte van 700,00 € excl. BTW. Verzendkosten per levering: 15,50 €.
Op al onze orders zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Telefonische openingstijden: maandag-donderdag 8.00-17.00 uur en vrijdag 8.00-16.30 uur

 

]]>

festiviteiten

]]>

Door het verzenden van deze aanvraag bevestigd u ons, de Privacy statement opgemerkt te hebben en ermee akkoord te gaan.

]]>

]]>